Online bestellen

Uw sportprijzen nu makkelijk thuis te bestellen, met de nieuwe webshop van Sporel.

 

1. Kies een beker, medaille, sportbeeld of een van onze vele andere producten

 

2. Vul het aantal in dat u nodig heeft en kies (indien mogelijk) een afslag (afslag = sportafbeelding)

 

3. Kijk of uw bestelling zo volledig is.

 

4. Vul uw factuurgegevens in en (indien u de bestelling laat bezorgen) of u de bestelling op het factuuradres wil laten bezorgen of op een ander adres. Wanneer deze optie niet aangevinkt wordt gebruiken wij altijd het factuuradres.

 

5. Vul indien van toepassing extra informatie of notities in over uw bestelling. Heeft u de bekers pas in een andere periode nodig, vul dan de datum in wanneer u ze zeker ontvangen moet hebben. Zonder datum is de gemiddelde verwerkingsdatum vanaf 4 werkdagen na volledige ontvangst van de bestelling en bijbehorende teksten.

 

6. Voer de tekst in die op de product(en) gegraveerd moet worden (indien van toepassing). Kiest u bijvoorbeeld 3 bekers uit voor een 1e t/m 3e plaats, vul hier dan 1e/2e/3e plaats in. U heeft wanneer u uw bestelling heeft geplaatst ook de mogelijkheid om een bestand (word, excel) toe te voegen. Hier kunt u dan het zo overzichtelijk mogelijk houden door de artikelnummers in te voeren en zo bij elke beker afzonderlijk een tekst aan te geven. Hoeft er geen tekst op de bekers, of stuurt u later een bestand met de teksten, dan kunt u dit aangeven bij de extra informatie.

Let op, vermeld altijd of er teksten volgen, of niet van toepassing zijn. Wanneer wij geen melding ontvangen, zullen wij u hieraan herinneren. De bestelling kan niet worden verwerkt, en dus niet worden verzonden, als voor ons de mogelijke gravure onbekend is.

 

7. Kies of u uw bestelling op wil halen in onze showroom, of thuis wil laten bezorgen. Vanaf €200,- gratis thuisbezorgd. Let op, gebruikt u de kortingscode voor gratis verzending of heeft u een totaalbedrag van meer dan €200,- (exclusief verzendkosten), dan krijgt u de mogelijkheid om gratis verzenden aan te klikken. Vink deze optie aan om te voorkomen dat u teveel betaalt.

 

8. Kies uw betaalmethode.

 

A. Betaal direct via IDEAL

B. Maak het totaalbedrag over naar onze bankrekening (let op, uw bestelling kan pas worden opgehaald of bezorgd als de volledige betaling ontvangen is)

C. Betaal bij het afhalen van uw bestelling. Let op, u kunt bij ons niet pinnen.

 

 

9. Ga akkoord met onze algemene voorwaarden.

 

10. Plaats uw bestelling.

 

11. U krijgt nu een orderbevestiging te zien. Wanneer u heeft aangegeven het totaalbedrag over te maken krijgt u nu ons rekeningnummer te zien. In de orderbevestiging staat uw bestelnummer. Gebruik deze als betalingsreferentie. Wanneer u de bestelling komt ophalen in de showroom, neemt u altijd een orderbevestiging mee. Komt iemand anders de bestelling ophalen, zorg dan dat deze persoon ook de orderbevestiging heeft.

 

12. Voeg (indien van toepassing) de bestanden toe voor uw gravering en/of eigen logo. U krijgt binnen 2 werkdagen te horen of het bestand is goedgekeurd.

 

13. Kom uw bestelling ophalen, of wacht af tot deze thuisgestuurd wordt.