Over Sporel Sportprijzen

Na de start in Oisterwijk opende Sporel zijn deuren in augustus 1983 aan de Kapelmeesterlaan 110d in Tilburg. Boven in een hoekje op een bedrijventerrein leverde mijn vader zijn eerste bekers en medailles. Na het afronden van mijn opleiding ging ik bij hem werken. De collectie van Sporel groeide en de showroom werd te klein.

In 1993 breidden we uit met de ‘beneden’ verdieping. Voortaan konden ook mindervalide bij ons terecht voor hun sportprijzen. De werkplaats bleef ‘boven’. Daar bouwden we onze eigen collectie met geïmporteerde onderdelen.

In 2002 verhuisden we naar Kapelmeesterlaan 112, onze huidige locatie. Hier hebben we een showroom van 200 m2, een van de grootste in Nederland. In deze showroom vindt u de grootste collectie in bekers, standaards, vanen en medailles. En wilt u een beker liever in een maatje groter, of met een deksel er op? Dan maken we dat graag voor u. Inmiddels zijn we gegroeid en zien we veel winnaars in onze showroom. Tijden veranderen en Sporel verandert mee. Daarom kunt u sinds 2015 winkelen in onze webshop. Met de service die u van ons gewend bent.

Dat is Sporel en daar zijn we trots op!