Onze winkel

Bij het kopen van uw sportprijzen denkt Sporel graag met u mee. Wilt u bijvoorbeeld tijdens de vergadering uw sportprijzen kiezen. Dat kan door te bestellen via deze website. Wilt u de sportprijzen ook met uw eigen ogen bekijken, in handen hebben en vergelijken? Dat kan ook!

Met een showroom van 200m² is Sporel een van de grootste sportprijzenwinkels in Nederland. Hier kunt u kiezen uit de vele modellen bekers, medailles, standaards, rozetten, glastrofeeën en herinneringen.

In onze werkplaats wordt een groot deel van onze collectie uit onderdelen gemonteerd. Hier graveren en bedrukken we alle sportprijzen zelf. Uw bestelling wordt snel, vakkundig en met de grootste zorg gemaakt. Uiteraard tegen de laagst mogelijke prijs.

Met een graveerplaatje en (sport)afslag past de sportprijs helemaal bij uw evenement. Zo wordt de medaille voor de deelnemers, de herinnering voor de kampioenen, een award voor de vrijwilligers en de wisselbeker de juiste beloning waar iedereen trots op is.

Het organiseren van een evenement is een intensieve activiteit. Daarom is het prettig de sportprijzen te bestellen op een manier die bij u past. Bij Sporel kiest u zelf; gemakkelijk kopen via de webshop of met vakkundig advies in onze winkel.