Informatie

Garantie & Retourneren

Ons beleid betreft garantie en retourneren vind u in onze Algemene Voorwaarden. Op deze pagina worden ze kort omschreven.

 

Garantie (artikel 10)
Sporel geeft garantie op de deugdelijkheid van uw product. Mocht het ooit voorkomen dat u een beschadigd product, of een slecht gemonteerd product ontvangt, regelt Sporel dat dit vervangen of hersteld wordt. Is dit bij u het geval, neem dan contact met ons op.

Natuurlijk heeft u ook garantie op de beschrijving van het product in onze webshop. Voldoet dit product niet aan de beschrijving, laat het ons weten.

 

Retourneren (artikel 7/8)
Wanneer uw bestelde artikelen gepersonaliseerd zijn door middel van uw eigen tekst en/of eigen logo, is Sporel niet verplicht om deze artikelen retour te nemen. Natuurlijk horen wij graag uw reden waarom u de artikelen retour wil zenden en kijken wij mee naar de mogelijkheden.

Wanneer er een akkoord is over een retourzending brengen wij u op de hoogte van de voorwaarden waar u aan moet voldoen.

Lees verder

Betaalmethoden

U kunt bij Sporel op 3 verschillende manieren uw bestelling betalen:

  • U betaalt met IDeal. U betaalt dan vooraf en krijgt binnen 2 werkdagen uw factuur.
  • U betaalt contant als u uw bestelling komt ophalen in onze winkel.
    Let op: u kunt bij ons niet pinnen!
  • U betaalt vooraf door het bedrag over te maken.

U maakt het bedrag over op rekeningnummer: NL82INGB0007101951 ten name van Sporel Sportprijzen. Vermeldt bij omschrijving uw bestelnummer en/of factuurnummer.
Staat het totaalbedrag op onze rekening? U krijgt dan bericht dat uw bestelling klaar staat om te worden opgehaald of verstuurd.

Lees verder

Verzending

Het is mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen bij u thuis, of op uw vereniging. De kosten hiervoor bedragen € 8,95. Is uw bestelbedrag boven de €200,- (exclusief verzendkosten), dan is de verzending gratis.

 

Wij houden u altijd op de hoogte hoe uw bestelling verzonden wordt.

Lees verder

Sportprijzen met eigen logo

Wilt u een eigen ontwerp of logo op uw beker of medaille? Ook dat kan bij Sporel!

Standaard bedrukken wij alle logo’s op witte afslagen. Hier komen kleuren er het best uit te zien. Heeft u liever een andere kleur ondergrond? Natuurlijk is dit mogelijk. Wij kunnen ook op goud of zilver bedrukken. Vanwege de ondergrond kunnen wij hier niet op garanderen dat elke kleur er goed uit komt te zien. Neem daarom contact met ons op voor advies voordat u de bestelling plaatst.

 

Lever uw ontwerp of logo aan als een van de volgende digitale bestanden:

  • .JPG (jpeg)
  • .PDF
  • .CRD (CorelDraw)

 

Met deze bestandstypes garanderen wij de beste kwaliteit van uw logo. Heeft u uw ontwerp of logo in een andere bestandstype? Neem dan eerst contact met ons op: 013 – 456 11 99. Of stuur een e-mail naar: info@sporel.nl.

Lees verder

Online bestellen

Uw sportprijzen nu makkelijk thuis te bestellen, met de nieuwe webshop van Sporel.

 

1. Kies een beker, medaille, sportbeeld of een van onze vele andere producten

 

2. Vul het aantal in dat u nodig heeft en kies (indien mogelijk) een afslag (afslag = sportafbeelding)

 

3. Kijk of uw bestelling zo volledig is.

 

4. Vul uw factuurgegevens in en (indien u de bestelling laat bezorgen) of u de bestelling op het factuuradres wil laten bezorgen of op een ander adres. Wanneer deze optie niet aangevinkt wordt gebruiken wij altijd het factuuradres.

 

5. Vul indien van toepassing extra informatie of notities in over uw bestelling. Heeft u de bekers pas in een andere periode nodig, vul dan de datum in wanneer u ze zeker ontvangen moet hebben. Zonder datum is de gemiddelde verwerkingsdatum vanaf 4 werkdagen na volledige ontvangst van de bestelling en bijbehorende teksten.

 

6. Voer de tekst in die op de product(en) gegraveerd moet worden (indien van toepassing). Kiest u bijvoorbeeld 3 bekers uit voor een 1e t/m 3e plaats, vul hier dan 1e/2e/3e plaats in. U heeft wanneer u uw bestelling heeft geplaatst ook de mogelijkheid om een bestand (word, excel) toe te voegen. Hier kunt u dan het zo overzichtelijk mogelijk houden door de artikelnummers in te voeren en zo bij elke beker afzonderlijk een tekst aan te geven. Hoeft er geen tekst op de bekers, of stuurt u later een bestand met de teksten, dan kunt u dit aangeven bij de extra informatie.

Let op, vermeld altijd of er teksten volgen, of niet van toepassing zijn. Wanneer wij geen melding ontvangen, zullen wij u hieraan herinneren. De bestelling kan niet worden verwerkt, en dus niet worden verzonden, als voor ons de mogelijke gravure onbekend is.

 

7. Kies of u uw bestelling op wil halen in onze showroom, of thuis wil laten bezorgen. Vanaf €200,- gratis thuisbezorgd. Let op, gebruikt u de kortingscode voor gratis verzending of heeft u een totaalbedrag van meer dan €200,- (exclusief verzendkosten), dan krijgt u de mogelijkheid om gratis verzenden aan te klikken. Vink deze optie aan om te voorkomen dat u teveel betaalt.

 

8. Kies uw betaalmethode.

 

A. Betaal direct via IDEAL

B. Maak het totaalbedrag over naar onze bankrekening (let op, uw bestelling kan pas worden opgehaald of bezorgd als de volledige betaling ontvangen is)

C. Betaal bij het afhalen van uw bestelling. Let op, u kunt bij ons niet pinnen.

 

 

9. Ga akkoord met onze algemene voorwaarden.

 

10. Plaats uw bestelling.

 

11. U krijgt nu een orderbevestiging te zien. Wanneer u heeft aangegeven het totaalbedrag over te maken krijgt u nu ons rekeningnummer te zien. In de orderbevestiging staat uw bestelnummer. Gebruik deze als betalingsreferentie. Wanneer u de bestelling komt ophalen in de showroom, neemt u altijd een orderbevestiging mee. Komt iemand anders de bestelling ophalen, zorg dan dat deze persoon ook de orderbevestiging heeft.

 

12. Voeg (indien van toepassing) de bestanden toe voor uw gravering en/of eigen logo. U krijgt binnen 2 werkdagen te horen of het bestand is goedgekeurd.

 

13. Kom uw bestelling ophalen, of wacht af tot deze thuisgestuurd wordt.

Lees verder